Sunday, March 22, 2020

Via dress



Last fall, Sofilantjes released the Via top and dress and today, I am showing you the three Via dresses that I sewed for our middle daughter. The pattern was first released as part of the street style capsule of Project Run and Play and the pictures of the animal print version are my attempt to create a street style look.





The Via has plenty of color block options and this first Via that I sewed uses only two different fabrics. The red fabric is the same velvet as the teen dress that I showed last week and the same is true for the animal print fabric. Now that I buy fabric on the bolt, you will see the same fabric more often.




The next Via that I sewed is a much more colorful whole. I used three different fabrics and made the cuffs in a fourth color. The Via comes with cuffs and neckpieces in two lengths, one for ribbing and one for jersey.




The last Via that I sewed is hack. After I sewed the mushroom and bunny panel for our oldest, I still had a mushroom and deer part of the panel left. I glued the front, the middle and side color block pieces together to squeeze as much fabric out of the panel as possible.


5 comments:

  1. Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang een relatie met Anderson te hebben gehad, maakte hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukcaster die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keus dan het te proberen, ik mailde de spell-caster en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex vóór drie dagen bij mij terug zou komen, hij betoverde het en verrassend genoeg op de tweede dag was het rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde het telefoontje en alles wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken met een relatieprobleem, zo'n persoon zou helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellcaster die me hielp met mijn eigen probleem. Zijn e-mailadres: {drogunduspellcaster@gmail.com} u kunt hem een ​​e-mail sturen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of een andere zaak.
    1) Liefdes spreuken
    2) Lost Love Spells
    3) Stop echtscheidingsspreuken
    4) Huwelijksspreuken
    5) Zwangerschapsduur
    6) Breakup-spreuken
    7) Death spell
    8.) Je wilt gepromoot worden in je kantoor
    9) je geliefde wilt bevredigen
    10) Loterij.
    Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
    via {drogunduspellcaster@gmail.com}

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello everyone i Am williams pater and i am from USA i am here to give my testimony about an herbal doctor called Dr,olu I was heartbroken because i had very small penis,not nice to satisfy a woman, i have been in so many relationship, but cut off because of my situation, i have used so many product which doctors prescribe for me, but could not offer me the help i searched for. i saw some few comments on the internet about this specialist called Dr,OLU and decided to email him on his email i saw on the internet,(drolusolutionhome@gmail.com ) so I decided to give his herbal product a try. i emailed him and he got back to me, he gave me some comforting words with his herbal product for Penis Enlargement, Within three weeks of me use it, i began to feel the enlargement, " and now it just 4 weeks of using his products my penis is about 8 inches longer, and i had to settle thing out with my ex girlfriend , i was surprised when she said that she is satisfied with my performance in bed and i now have a large penis.thanks to DR OLU for is herbal product. you can also reach him with emsil  drolusolutionhome@gmail.com though is..number WHATASPP him today on this number [ +2348140654426 ] 

      Delete
  2. Ik ging door de hel in mijn huwelijk toen ik een getuigenis tegenkwam van een dame genaamd Daiva, ze beschreef hoe ze haar relatie kon redden met de hulp van een spreukster genaamd Dr. Ajayi omdat haar man haar verliet voor een andere vrouw zonder hen met een misverstand van enige betekenis, maar de betoverster Dr. Ajayi, die gezegend is door zijn voorouders, hielp met de kracht van het spellen van spreuken en haar man kwam terug en zei dat hij niet wist wat hem overkwam, ik had een bijna vergelijkbare zaak omdat mijn man wil te vullen voor een scheiding, maar ik wil geen gebroken huis omdat we al 15 jaar samen zijn na het lezen van Daiva-getuigenis.Ik nam contact op met de spell-caster Dr. Ajayi en legde mijn situatie aan hem uit, hij vertelde me een aantal dingen die moesten worden gedaan en Ik volgde zijn instructies op na een week van betovering, mijn man vertelde me dat hij spijt heeft van alle pijn die hij mij en de kinderen heeft beloofd dat hij allemaal aan onze zijde zal staan ​​en sindsdien leven we in vrede e. Als je een soortgelijk probleem hebt als het mijne of een ander probleem in het leven, of het nu gaat om werk-, school- of gezondheidsgerelateerde problemen, neem dan contact op met Dr. Ajayi, de spreuk-caster, zijn werk is 101% gegarandeerd. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber of Whatsapp: + 2347084887094

    ReplyDelete
  3. ik stond op het punt mijn vrouw van 6 jaar te verliezen omdat ze zei dat ze niet langer geïnteresseerd is in ons huwelijk die een mooie dochter hebben voortgebracht, als vrachtwagenchauffeur ben ik altijd onderweg, maar ik hou echt van mijn vrouw en zorg voor haar en mijn dochter vroeg ik haar wat het probleem was, maar ze gaf geen redelijke verklaring en zei alleen dat ze zich verveelde in onze verbintenis, dit was vreemd voor mij omdat mijn vrouw een liefhebbende vrouw was, ineens veranderen de dingen gewoon en haar houding ten opzichte van mij was niet goed, ik wist dat er ergens iets mis was, dus legde ik dingen uit aan mijn goede vriend Diego, die me kennis liet maken met de naam van een spreukenmaker, Dr Ajayi, ik legde mijn situatie uit aan de spreukgever, hij dwong me om begrijp dat mijn vrouw is gemanipuleerd door een ex-minnaar om me te verlaten, maar zei dat ik me geen zorgen moest maken. Hij sprak een spreuk voor mij uit en mijn vrouw keerde terug naar haar normale zelf en ik verwacht mijn tweede baby van haar, ik ben echt dankbaar voor wat Dr. Ajayi, de spreukmaker voor mij deed, daarom deel ik mijn getuigenis, als je staat voor elk soort levensprobleem en hebt een oplossing nodig, neem vandaag nog contact op met dr. Ajayi voor hulp.

    Viber / Whatsapp-nummer: + 2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Het leven kan lastig zijn en geloof me, het leven heeft me veel parten gespeeld, ik geloof nooit in voodoo of spreuken, hoewel ik er wel een paar boeken over heb gelezen. Een speciale man genaamd dr. Ajayi bewijst mij dat voodoo / spreuken echt is en bestaat. Mijn naam is Lucia en ik ben 45 jaar oud, heb drie kinderen en een liefhebbende echtgenoot. 8 goede maanden lang was ik in een depressieve toestand omdat mijn man op een bepaalde ochtend wakker werd en het huis verliet met wat van zijn kleren zonder enige uitleg, ik wachtte tot hij die dag thuiskwam maar hij was nergens te vinden, ik belde en zei dat hij niet langer meer geïnteresseerd was in ons huwelijk of de kinderen, dit raakte mijn huid koud en ik was in shock omdat ik me niet kan herinneren dat we een probleem hadden, later ontdekte ik dat hij met een andere vrouw was, allemaal praten en poging om hem terug naar huis te laten komen was een mislukking, hij gedraagt ​​zich alsof hij me nooit eerder heeft gekend. Ik las een artikel op een website toen ik een getuigenis zag van een vrouw die beweert dat dr. Ajayi haar heeft geholpen haar familieproblemen op te lossen, en ze heeft zijn contact laten vallen. Ik koos de contactpersoon en stuurde een bericht naar de spreukenmaker Dr Ajayi, ik legde hem mijn problemen uit, hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat alles goed komt. Ik heb mijn twijfels, maar besloot het eens te proberen. Ik kreeg somnl casting op een ochtend dat ik een klop op de deur hoorde, het was mijn man die buiten stond, hij zei dat hij niet wist wat hij aan het doen was en kan niet eens herinneren hoe lang hij het huis uit is geweest, ik ben erg blij om mijn man terug te krijgen en alle dank gaat uit naar dr. Ajayi, de spreukgever, sinds Contact met hem is mijn leven soepel verlopen en ik wil dat mensen die door mijn vorige toestand gaan, snelle hulp hebben. Daarom geef ik mijn getuigenis. Dus als je een levensmoeilijkheid doormaakt, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber Whatsapp: +2347084887094 en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

    ReplyDelete